Deviant Login Shop  Join deviantART for FREE Take the Tour
×
  • Art Print
  • Canvas
  • Photo



Details

Submitted on
March 30, 2013
Image Size
1.9 MB
Resolution
1778×2621
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
2,895 (2 today)
Favourites
367 (who?)
Comments
28
×
The Lady by Furihime The Lady by Furihime
Some random drawing with Goth Loli themes :iconhappyblueplz:
My exams in otorhinopharingolaryngology had ended on Thursday, I attended the department today with nothing to do, so I draw something because I was bored Glad I brought some manga paper :iconteheplz:
Rather than drawing some random girl, I just drew *Raquach's OC :iconheplz:

Here comes Forensic on Monday :iconrlytearplz:
RINGO (c) *Raquach
Art by me
Add a Comment:
 

The Artist has requested Critique on this Artwork

Please sign up or login to post a critique.

:iconmangakaro:
mangakaro Jul 3, 2013  Hobbyist Artist
Usually I don't like that drawing style... BUT YOU CHANGED MY MIND!! Great <3
Reply
:iconrosaliaoniafiore:
RosaliaOniAFiore May 15, 2013  Hobbyist Traditional Artist
so cool, i love it
Reply
:iconkitsu-yuzurin:
Aku selalu teringat sama Aikawa Chocola setiap lihat gambar ini. Keren ! X3
Reply
:iconharunaaa:
Harunaaa Jun 23, 2013  Hobbyist Artist
Aikawa Chocola? Yang di Chocolate Magic?
Reply
:iconharunaaa:
Harunaaa Jun 23, 2013  Hobbyist Artist
Hoalah... Pembaca Chocolate Magic juga? :o
Kakak-kakakku pada sebel setiap aku beli Chocolate Magic, habis katanya Chocolate Magic itu ceritanya nggak jelas, terlalu imajinatif, lalala lalala lalala.
Tapi menurutku nggak terlalu kok. :D
Reply
:iconkitsu-yuzurin:
Yah, banyak komik2 yang kubaca, sih :D
Kedengerannya kayak punya banyak Kakak, ya. Yah, Chocolate Magic mirip2 dikit ama Jigoku SHoujo, kan aku fans-nya Jigoku shoujo juga =u=. Makanya aku sukaa dan aku pecinta fantasi ^v^
Reply
:iconharunaaa:
Harunaaa Jun 23, 2013  Hobbyist Artist
Iya, aku anak bungsu dari 3 bersaudara sih :D
Entah kenapa setiap aku lihat si Chocola itu, pasti aku keinget sama Ai Enma. Oh iya aku juga suka baca Jigoku Shoujo~
Aku malah suka banget cerita fantasi, apalagi yang ada perang-perangnya, hohoho~ no offense for all naruto fans, tapi aku nggak terlalu suka baca naruto walaupun banyak perangnya
Suka komik apa lagi? ^v^
Reply
:iconlillialollypop:
Lillialollypop May 13, 2013  Hobbyist Artist
this is so amazing! :D
Reply
:iconlolipolice:
The drawing is amazing but shoulders and cleavage are a big no on gothic lolita.
Reply
Add a Comment: